Adanalı Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adanalı Dizisi

Adanalı Dizisi Hayranları

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

2010'a coşkuyla, umutla ve iyi dileklerle 'merhaba'

YazarMesaj
Oktay 4ever
Admin
Oktay 4ever

2010'a coşkuyla, umutla ve iyi dileklerle 'merhaba' Empty
MesajKonu: 2010'a coşkuyla, umutla ve iyi dileklerle 'merhaba'   2010'a coşkuyla, umutla ve iyi dileklerle 'merhaba' Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 5:46 pm

Kilitlenmiş herşey birer birer açılsın
Oktay Kaynarca: 2009, hepimiz için zor bir yıldı. Ergenekon, açılım meselesi ve ekonomik kriz yıla damgasını vurdu. Sonra Michael Jackson öldü. Herşeyin kilitlendiği bir dönemden geçiyoruz ama kilitlenmiş birşey sonunda açılmak zorundadır. 2009, kişisel olarak verimli bir yıl oldu benim için. 2010'da üç tane yeni film projem var. Ayrıca yeni bir dizi, tiyatro ve yeni bir televizyon programı… Bu yıl, bir enstrüman çalmayı öğrenmek-belki klarnet-, senaryo yazmak ve dünyayı gezmek istiyorum.
Mehmet Akif Alakurt: 2009, güzel ve sorunsuza yakın bir yıldı benim için. Ergenekon ve açılım meselesi yılın en önemli olaylarıydı. 2010'un kendi açımdan da ülke açısından da, daha hareketli geçeceğine inanıyorum. Bir de bu yıl, İtalyanca öğrenmek istiyorum
Selin Demiratar: 2009'da büyük inişler ve çıkışlar yaşamadım. İsteklerimin gerçekleştiği bir yıl olmasa da, bir hazırlık yılı oldu diyebilirim. Ama ülke adına oldukça karmaşık bir yıldı. 2010'u ise, farkındalığın artacağı, insanların daha bilinçleneceği bir yıl olarak hayal ediyorum. Bu yıl pilatese başlamak, daha çok spor yapmak ve kendime daha fazla zaman ayırmak istiyorum.

https://2img.net/r/ihimizer/img706/4031/adanal.png
https://adanalidizisi.123.st/

2010'a coşkuyla, umutla ve iyi dileklerle 'merhaba'
1 sayfadaki 1 sayfası